Foto-win-actie muurstickers

Wij vinden het leuk om het eindresultaat te zien!


Wij vinden het erg leuk om foto's van het eindresultaat te ontvangen
en deze op de website te publiceren. Ook zijn we benieuwd naar uw ervaringen.
Stuur ons gerust uw leukste foto en een kort bericht!
 

Zeer tevreden

  30/03/2017     Reacties (0)

Hallo, We zijn zeer tevreden. Combinatie van behangpapier en stickers. Zeer makkelijk aan te brengen.   Mvg,  Lendert & Kathy Rune  

Lees meer

Wereldkaart muursticker

  23/05/2016     Reacties (0)

Bijgaand een foto met daarop de door ons gekochte wereldkaart muursticker en sterren dekbed overtrek. De muursticker was erg gemakkelijk aan te brengen op de wand. Onze zoon is er helemaal blij mee. Het maakt zijn nieuwe kamer helemaal af! Zie hier het resultaat. Met vriendelijke groet,   familie de Bruijne Helmond  

Lees meer

Goede kwaliteit en makkelijk plakken

  07/03/2016     Reacties (0)

Winnaar Maart 2016 Goedemiddag,   Hierbij een foto van het eind resultaat. Onze zoon heeft een super stoere kamer gekregen dankzij de muursticker. Goede kwaliteit en makkelijk te plakken. Helemaal toppie! Erg blij mee.   Met vriendelijke groet,    Fam. Rijkens  

Lees meer

Onderwaterwereld

  07/03/2016     Reacties (0)

Geachte heer/mevrouw, Hierbij stuur ik u een foto's van de onderwaterwereld muurstickers welke ik op de slaapkamer van mijn oudste zoon heb aangebracht. Mijn zoon heeft de sticker zelf op jullie website uitgezocht en hij is zeer tevreden over het eindresultaat. Op de andere muur heb ik nog 3 kleine stickers geplakt. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en eventueel te corrigeren. Met vriendelijke groet, Gerben Wamelink  

Lees meer

Sterren muursticker

  07/03/2016     Reacties (1)

Beste kleefenzo, Dankzij jullie geweldige sterren sticker, is de kamer van onze zoon helemaal top! Wij zijn hier heel blij mee. Ook zeer makkelijk op te plakken! Dank jullie wel!   Groetjes Mitchell, Rianne en Finn  

Lees meer

Stoere giraf muursticker

  07/03/2016     Reacties (0)

Onze zoon is ontzettend enthousiast en blij met het eind resultaat van zijn nieuwe (stoere!) kamer! De giraffe is een echt eye-catcher geworden! Het maakt de kamer helemaal AF!! Hartelijke groet, Carine van Paridon  

Lees meer

Stoere oranje voetbalkamer

  07/03/2016     Reacties (0)

Wat een mooi resultaat! De vragen die we hadden over het bevestigen van de sticker werden dezelfde dag nog beantwoord, erg fijn! En Isa, die van haar roze meisjeskamer af wilde, is nu zo blij met haar stoere voetbalkamer. En dat begrijpen we maar al te goed.    Met vriendelijke groet,   Adriana Jacobs  

Lees meer

Heel blij

  07/03/2016     Reacties (0)

Hallo kleefenzo, Wij zijn heel erg blij met de bij jullie bestelde muurstickers!!  Het resultaat is heel mooi geworden en onze zoon heeft nu een hele stoere jongenskamer!  

Lees meer

Een mooi geheel

  07/03/2016     Reacties (0)

Hallo!   Wij doen graag mee met de verloting en vinden het leuk het eindresultaat te delen.   We hadden in een handomdraai een stoere jongenskamer voor onze zoon van 1,5! De stickers zijn heel eenvoudig aan te brengen en met de kleuradviezen wisten we zeker dat het een mooi geheel zou worden.   Hartelijke groet,   Winanda Reefhuis  

Lees meer

Stoer posterpaneel

  07/03/2016     Reacties (0)

Hallo,   Wij hadden geen muursticker, maar een stoer posterpaneel i.v.m. bevestiging op een ruwe spackmuur. Inkorten was heel eenvoudig en hij hangt heel mooi strak aan de muur! Helemaal in combinatie met de lamp en de stickers op de deur heeft onze zoon Tijn een hele stoere kamer gekregen!   Groeten Kim Boelen  

Lees meer

Vliegtuigkamer

  07/03/2016     Reacties (0)

Hallo,   Onze zoon van 2 wist het al snel: Hij wilde een vliegtuigkamer! We zijn lang aan het zoeken geweest naar iets wat geschikt was voor zijn kleine zolderkamertje, totdat we op de site van 'kleef enzo' kwamen. We vonden deze prachtige muurstickers en hebben ze besteld. Het is een mooi en goed te verwerken product. Wat we ook erg prettig vonden, was dat de kleurcodes van de sticker erbij stonden. Zo konden we de kamer in de juiste kleuren schilderen, zodat het één geheel is. Na enig zoeken op internet, kwamen we er achter dat het vliegtuig op de sticker een 'Sopwith F1 Camel' is. Naar aanleiding daarvan hebben we het bed aan de sticker aangepast. Intussen vliegt onze zoon al een heel aantal nachten heerlijk naar dromenland!   Hartelijke groet, Familie van de Vliert

Lees meer

Keten op de Junglekamer

  07/03/2016     Reacties (0)

Dag allemaal, Wij hebben hier heel veel plezier van de junglesticker op de muur in onze jongenskamer. Ze slapen met zijn drietjes op 1 kamer, (hoogslaper en stapelbed) en op zaterdag mogen ze “keten”. Naast de mooie junglesticker hangt er ook een klim-en zwaaitouw en zijn er wat knuffeldieren en dekbedovertrekken in het thema. Er wordt woest gezwaaid met het touw en neergeploft op een groot matras. Na het keten slapen ze op zaterdag met zijn drietjes naast elkaar op het grote matras. Hoe dat er uitziet? Te lief en mooi voor woorden; kijk zelf maar! Groetjes Eric en Mirjam Zwaal En de boys: David, Casper en Quinten  

Lees meer

Muursticker voor stoere kamer

  07/03/2016     Reacties (0)

Hallo Kleefenzo.   Wij zijn echt heel blij met de muursticker voor de stoere kamer van onze zijn zoon jesse. Sticker is makkelijk te bevestigen en blijft goed zitten. Hebben de muursticker gecombineerd met de aangegeven flexibel muurverf kleuren. Dit geeft een super resultaat. Kortom zeer tevreden klanten!   Groetjes Marloes   

Lees meer

Huisbed met brievenbus

  07/03/2016     Reacties (0)

Hoi ,  Wat een leuk idee  om je trotse  werk te showen.Na de scheiding wilde ik mijn zoontje een fijn eigen  plekje  geven.Ik ben een klusser en heb alles zelf gemaakt.  Als vrouw alleen, wil ik niet afhankelijk zijn dus. ...een "Huisbed met brievenbus " Dit is mijn trots en die van Dez. Dankzij die gave sticker, die ik op een mdf plaat heb geplakt. ...is het helemaal af. Ontzettend veel positieve leuke reacties heb ik gehad.  Over de sticker en het dekbed overtrek.  Bedankt voor de ral nrs dat gaf de finishing touch op de muren. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden .  Mvg Simone en Dez  

Lees meer

Prachtig

  14/01/2016     Reacties (0)

Beste, Een prachtig posterpaneel is het! Hartelijk dank daarvoor!  Perfect voor een stoere jongenskamer. Onze zoon is er ook heel blij mee. Groetjes Marijana Acda  

Lees meer

Wauwww

  14/01/2016     Reacties (0)

Zo de slaapkamer van Dylan is eindelijk klaar, super geweldig dat jullie deze sticker ook in deze weg hebben kunnen maken. We zijn er super blij mee!   Hij heeft eerst de meubels gekregen en 3 dagen later hebben we pas de stickers gedaan inc lamp op gehangen en het dekbed overtrek er op gelegd Z'n eerste reactie was Wauwwww moeiiii Met vriendelijke groeten  Christa jagt  

Lees meer

Super blij met de muursticker

  14/01/2016     Reacties (0)

Hallo!   De papa en mama van Xavi zijn super blij met de muursticker.   We wilde deze al voor de geboorte bestellen maar doordat Xavi veel te vroeg geboren werd is het er niet meer van gekomen. Nu 18 maanden later zijn we nog blijer met de sticker en het resultaat op zijn kamer!   De service is geweldig en het ophangen ging super makkelijk! Wij gaan er nog jaren van genieten! Groetjes, papa & mama van Xavi  

Lees meer

Zelf gekozen

  14/01/2016     Reacties (0)

Goedemorgen, Ons jongste zoontje is van zijn babybed naar het "grote"jongens bed gegaan en daar hoort natuurlijk een stoere kamer bij. Hij heeft zelf gekozen voor de jungle sticker.   Het eindresultaat is geweldig. Wij zijn zelf erg enthousiast maar hij nog meer. Het is erg makkelijk op de muur te brengen, waardoor we voor ons oudste zoon nu ook een sticker gaan bestellen. Bedankt voor de correcte en snelle levering. Met vriendelijke groet, Dinanda Welmers    

Lees meer

Kers op de taart

  14/01/2016     Reacties (2)

Beste,   Hierbij de foto van het eindresultaat van de verbouwing (van de rommelige stapelbed-kamer naar de nieuwe stoere) slaapkamer van Jarne. De muursticker is de kers op de taart!  Met vriendelijke groet, Riet Mertens  

Lees meer

Dan maar schuin...

  30/08/2015     Reacties (0)

Winnaar augustus 2015 Beste heer/mevrouw,   Wij hadden helaas geen rechte wand waar de muursticker opgeplakt kon worden, dus dan maar schuin, maar het geeft wel een leuk effect! Onze zoon was superblij met zijn stoere jongenskamer!   Groeten,   Sandra Hoogeboom.  

Lees meer

Stoere jongenskamer set

  30/08/2015     Reacties (2)

Hallo,  De naamsticker was makkelijk in te korten en van goede kwaliteit! Wij zijn super trots op het eindresultaat!   Met vriendelijke groet, Chantal Herkelman  

Lees meer

Als de brandweer...

  30/08/2015     Reacties (0)

Hallo, ik ben superblij met mijn nieuwe brandweerposter! Hij staat heel erg mooi op mijn nieuwe jongenskamer! Papa kon hem ook goed inkorten en ophangen dat ging heel makkelijk! Dus bedankt voor de mooie poster! Groetjes van Jefta  

Lees meer

In een hand omdraai

  29/08/2015     Reacties (0)

Wow, wat is Bram blij met zijn nieuwe stoere kamer!  Nu vind hij het helemaal niet erg dat zijn broertje Gijs die in juni geboren is op zijn 'oude 'kamer ligt. Want zijn nieuwe kamer is door jullie accesoires/muurstickers echt heel gaaf geworden. Super snelle levering,  muurstickers makkelijk aan te brengen zonder  dat je er vouwen in krijgt. Wij zijn super tevreden. En zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die in een hand om draai een super mooie /stoere kamer wil maken voor hun zoon of dochter.    Groetjes Kelly Geurts  

Lees meer

Blij

  26/08/2015     Reacties (0)

Beste Sander,   Bedankt! Onze jongens zijn blij met hun Posterpanelen.  

Lees meer

Prachtige voetbalsticker

  26/08/2015     Reacties (0)

Hallo, Mijn zoon is erg tevreden over zijn nieuwe slaapkamer met de prachtige voetbalsticker. En alle losse voetbalstickers. In 1 woord geweldig. Perfecte kwaliteit en de kleuren zijn prachtig. Vriendelijke groet, Annamarie  

Lees meer

Thema ruimtevaart

  26/08/2015     Reacties (0)

Geachte heer/mevrouw,   Wij zijn erg tevreden over de aangekochte muursticker van het thema ruimtevaart maar bovenal is vooral onze zoon heel erg blij er mee. We hebben lang moeten zoeken maar toen ik jullie website gevonden had was het meteen beslist. Echt superleuk!! De stickers zijn ook heel makkelijk in gebruik en zien er heel mooi uit!  We hebben er ruimtevaart platenbehang onder geplakt en dit maakt het extra stoer voor een knul van zes jaar.   Nou hierbij het eindresultaat van een deel van de kamer van onze zoon Hugo. Wat is hij blij met zijn nieuwe kamer en wij ook!!       Groeten, Fam. Lingbeek  

Lees meer

Inspiratiebron

  25/08/2015     Reacties (0)

Beste Kleef Enzo,   Natuurlijk willen wij laten zien hoe wij de stoere baby-kamer van onze Sem hebben opgeleukt met een van jullie muurstickers. Ook was deze sticker onze inspiratiebron bij het maken van het geboortekaartje! Wij hopen nog lang plezier te hebben van jullie muursticker.   Groetjes Jeroen, Willeke en Sem.  

Lees meer

Razend enthousiast

  25/08/2015     Reacties (0)

Beste Kleef enzo.nl,   Hierbij stuur ik u de foto voor de fotoactie.   Via Google kwam ik terecht bij Kleef enzo.nl. Ik zocht namelijk leuke muurstickers voor op de nieuwe kamers van onze zoon en dochter. Gelijk wist ik dat deze muurstickers het moesten gaan worden. Nu alleen nog de vraag of het echt zou werken zoals omschreven op de site. Ik kan alleen maar zeggen, dat ik razend enthousiast ben over het eindresultaat en wat was het makkelijk om de stickers te plaatsen. Met het instructiefilmpje van Kleefenzo bij de hand, kan er eigenlijk niks mis gaan. Super leuke kinderkamers toch? En de bijpassende lamp op de kamer van onze zoon maakt het helemaal af. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.   Met vriendelijke groet,   Miranda Meulstee  

Lees meer

Poster paneel

  25/08/2015     Reacties (0)

Bij deze een foto van het poster paneel op de babykamer.  We zijn er erg blij mee. We hadden begrepen dat we een foto konden opsturen om eventueel een prijs te winnen dus bij deze... :).   Groetjes Sanne   

Lees meer

Stoere jongenskamer

  24/08/2015     Reacties (0)

Beste medewerker,   Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Onze zoon is helemaal blij met zijn nieuwe kamer! Het is een stoere jongenskamer geworden. We krijgen leuke reacties op zijn kamer. Fijn dat je bij jullie zowel het dekbedovertrek en de muursticker kan bestellen, scheelt veel gezoek om het allemaal bij elkaar te krijgen.   Met vriendelijke groet,   Heidy en Mark   

Lees meer

Ik zag deze muursticker op jullie site en MOEST deze hebben.

  24/08/2015     Reacties (0)

Hier mijn poging om mijn aankoopbedrag terug te winnen. Mijn zoontje word over 2 weekjes 4 jaar en we dachten het is tijd voor en nieuwe stoer jongens kamer. Ik zag deze sterren muursticker op jullie site en MOEST deze hebben. Kamertje is nu af en we zijn er echt super blij mee. Het was makkelijk op te plakken. Ik had eerst een proefmonster  besteld en zelfs die hebben we gebruikt en op ze bed geplakt. Super mooi kwaliteit! Groeten Sylvie  

Lees meer

Gewoon top geregeld

  24/08/2015     Reacties (0)

Onze zoon Menno is bijna oud genoeg dat hij naar een groot bed kan. Nadat we de muren geverfd hadden, zochten we iets leuks waardoor het meer een kinderkamer werd. Via internet kwamen we terecht bij kleefenzo. Hier zagen we een leuke muursticker op de site. Deze bestelde we en enkele dagen later werd de sticker bezorgd. Gewoon top geregeld.  Meteen op geplakt en super te vrede over het resultaat.  Ferry en Mieke Timmermans  

Lees meer

Deur camouflage sticker

  24/08/2015     Reacties (0)

Hallo,   Muursticker wordt deurcamouflagesticker. De metamorfose van de hal met de nieuwe stoere kapstok, een bagagerek uit een treinstel. Het meterkastdeurtje bleef een doorn in het oog. En zie nu daar, het lelijke deurtje verandert in een stoere graffitimuur. Met deze op maat gemaakte  muursticker is de hal metamorfose helemaal compleet!   Groet Wilma Faber  

Lees meer

Makkelijk monteerbaar. Super.

  24/08/2015     Reacties (0)

Makkelijk monteerbaar. Super. Als het niet goed is trek je de muursticker er zo vanaf. Bedankt, Groetjes leroy van putten  

Lees meer

“wow” dat is wel heel mooi!

  24/08/2015     Reacties (0)

Beste Kleef enzo,   Bedankt voor het super mooie muurpaneel. Onze 2 kleine jongens (en zijn papa en mama natuurlijk) vinden het geweldig! Het eerste wat de jongens uitbrachten toen ze de sticker zagen, was: “wow” dat is wel heel mooi! We hebben een paar keer mailcontact gehad omdat deze sticker niet standaard te bestellen was. (ivm de kleuren) Ook dit was voor ons een hele positieve ervaring, snelle reacties terug, erg vriendelijk, en je bent vrij om je eigen ideeën aan te geven. De kleuren vd sticker passen perfect bij de kleur vd muren, het is nu echt HET toppunt van de slaapkamer. Toen de sticker thuis kwam dachten we ohhh wat een lap is dat, maar we gingen hem plakken en het ging zo makkelijk, eigenlijk meteen zonder kreukels of andere moeilijkheden. En de kwaliteit is zo mooi en stevig. We hopen dat...

Lees meer

Stoere Sticker

  24/08/2015     Reacties (0)

Hallo kleefenzo, Wij willen jullie hartelijk danken voor de super service en de prachtige sticker. Onze zoon is er heel erg blij mee . En de stoere sticker past perfect bij de stoere kinderkamer van stapelgoed bink. Groeten Jihan

Lees meer

Kleuren komen mooi uit

  24/08/2015     Reacties (0)

Goedemorgen,   Bijgaand een foto van de toegestuurde vliegtuig sticker. Wat staat die leuk. Mooie kwaliteit sticker, erg stevig. Kleuren komen zo mooi uit.   Bedankt we zijn er blij mee.   Met vriendelijke  groet,    Miranda  

Lees meer

Sticker op MDF

  24/08/2015     Reacties (0)

Beste Kleef en Zo,   Op advies van een collega kwamen wij op jullie site terecht. Voor onze dochter van 3 waren wij op zoek naar een mooi, leuk en origineel idee voor haar nieuwe kamer. Na wat heen en weer gemail, wat wij als zeer prettig hebben ervaren, met goede adviezen hebben wij voor de muursticker "Fee met vlinders" gekozen.   Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zeker wezen en onze dochter is er erg blij mee. Wij hebben ervoor gekozen om de sticker op MDF te plakken en vervolgens een lijst er omheen zodat wij deze konden klemmen tussen plint en plafond. Zie de foto's voor het mooie resultaat.   Met vriendelijke groet,   Miranda, Theo en een supertrotse Mirthe  

Lees meer

Wauw mooie sterren

  24/08/2015     Reacties (0)

Hallo kleefenzo, Graag laten we jullie ook het mooie resultaat laten zien van jullie stickers. Ons zoontje noan van 2 jaar is er super blij mee. Hij zegt alleen maar wauw mooie sterren.  Super bedankt voor jullie snelle service en mooie makkelijk monteerbare stickers. Met vriendelijke groet , Annemarie Curfs-kuypers  

Lees meer

Grote jongenskamer

  24/08/2015     Reacties (0)

Goedendag, Wij willen even laten weten dat we super blij zijn met de muurstickers. We hadden ze al even liggen maar nu ons zoontje echt een grote jongenskamer heeft gekregen kunnen deze natuurlijk niet ontbreken! Hij (en wij ook) vindt ze prachtig. En wat een geweldig spul om op te plakken, het zat er zo op. Wij zijn helemaal blij!!!! M.v.g. Elyse Ramaker  

Lees meer

Elin slaapt sindsdien goed in haar eigen bedje

  24/08/2015     Reacties (0)

Hallo! Een foto van onze kamers, wat zijn wij er blij mee! Lars wil alleen nog maar thuis afspreken met zijn vriendjes en Elin slaapt sindsdien goed in haar eigen bedje! Verder een super service en snelle levering. Ook telefonisch goed bereikbaar en absoluut meewerkend. Kortom: top! Gr Hanneke Amendt  

Lees meer

Auto auto mooi mooi!

  03/06/2015     Reacties (0)

 Winnaar Maart 2015  Hallo, Onze zoon is erg blij met zijn muursticker. Hij heeft er een poosje stil naar staan kijken en daarna was het: auto auto mooi mooi!  Om vervolgens op de knieën te gaan en de onderste twee auto's te bestuderen.  Overigens is de muursticker op glasvezel geplakt en dat gaat goed. Groeten, Vera en een hele blije Thijmen.  

Lees meer

Roze muursticker

  08/03/2015     Reacties (0)

Hallo,   Hierbij een foto van onze dochter Joy die super trots is op haar nieuwe slaapkamer met die mooie roze sticker van kleef enzo. Ook papa vond de sticker super, hij plakte in een keer goed zonder veel gedoe. En mama moet tegenwoordig flink gas geven met wassen, want alleen het bijpassende roze sterren dekbed mag nog opgelegd worden. Kleef enzo, bedankt voor de goede service, snelle verzending en de mooie producten.   Mvg Fam. Cloot  

Lees meer

Superblij met zijn nieuwe voetbalkamer

  08/03/2015     Reacties (0)

Hallo, Mijn zoon is superblij met zijn nieuwe voetbalkamer. Het wandpaneel is  erg mooi met de bijpassende losse voetballen. Het paneel aanbrengen ging heel goed, mede dankzij jullie instructiefilmpje op de site. Voor de kleur van de muur heb ik jullie verfadvies opgevolgd en zie het resultaat, prachtig! Wij zijn heel tevreden. Groetjes fam .Crienen uit Baarlo  

Lees meer

Babykamer omtoveren in stoere jongenskamer

  08/03/2015     Reacties (0)

Beste Kleef enzo!   Het doel was om in een handomdraai een babykamer om te toveren in een stoere jongenskamer. En dat is gelukt dankzij Kleef enzo! Zie bijgaand de foto's. Helaas ben ik niet in het bezit van een heel goed fototoestel maar het eindresultaat is wel duidelijk zichtbaar! Wij zijn er heel blij mee en Bram ook! En complimenten over de uitleg via de site. Het filmpje was echt top!   Hartelijke groeten, Annemarie van de Meij

Lees meer

Super gaaf!

  08/03/2015     Reacties (2)

Thijs z'n kamer is super gaaf geworden!! Bedankt voor de prima service!!  Vriendelijke groet, Johan Wiggerts

Lees meer

Een verfje en een muursticker

  08/03/2015     Reacties (0)

Helemaal blij met de metamorfose van de ridderkamer naar een stoere jongenskamer. Geen gedoe met nieuw behang, maar een verfje en een muursticker. Eenvoudig aan te brengen en een top resultaat!  

Lees meer

Sticker op MDF plaat

  08/03/2015     Reacties (0)

Goedemiddag, Wij zijn zeer enthousiast over de muur sticker welke op maat gemaakt is door jullie. Onze zoon is erg blij met zijn nieuwe kamer, de sticker en de lamp maken zijn kamer compleet een echte stoere jongens kamer. Gezien wij een spatzelputz muur hadden hebben wij de sticker op een mdf plaat geplakt welke we eerst met grondverf geverfd hebben ivm evt kromtrekken van de plaat, daarna geschroefd aan de muur en een aantal dagen later de sticker geplakt. Zeer makkelijk te plakken, ondertussen hebben wij ook een sticker gekocht voor de babykamer. Met vr groet, Fam.Visscher  

Lees meer

Wat zal hij lief staan op onze babykamer!

  08/03/2015     Reacties (0)

Beste kleef en zo, Vandaag onze muursticker ontvangen. Gelijk uitgepakt en op de grond neergelegd.  Mijn eerste gedachte was gelijk,  wat zal hij lief staan op onze babykamer!.    Eerst de instructie gelezen en op jullie site gekeken voor de plak instructies, met bijbehorende filmpje. Kind kan de was doen,  je kan het makkelijk in je eentje klaren.  En ik moet zeggen, het resultaat mag er zeker wezen.Wat staat zn muursticker geweldig op een kamer!  Ook al is onze babykamer niet zo groot. Het maakt het kamertje wel af. En de kwaliteit van de sticker is super. Geen vouwen of scheuren in de sticker als hij een keer verkeerd vast geplakt zit. Je haalt de vouwen er zo weer uit. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!! Nu alleen nog wachten tot de kleine geboren word. Met...

Lees meer

Stoere jongenskamer

  08/03/2015     Reacties (1)

Beste Kleefenzo, Door omstandigheden heeft het even geduurd voordat onze stoere jongenskamer klaar was. Het resultaat is verbluffend!! Iedereen die de kamer komt bekijken is onder de indruk van de muurstickers. Groeten, Familie Sala

Lees meer

Klant ervaringen