Zwart wit trend in de babykamer

  Sander     16-05-2016     Reacties (1)

Zwart wit trend in de babykamer Het zal je denk ik niet zijn ontgaan. Zwart wit is momenteel trend in de babykamer. Vooral strakke geometrische vormen zijn geliefd, zoals driehoeken, wolken en strepen. De zwart wit trend is leuk te combineren met een zachte pasteltint zoals mint of geel. Dit geeft het direct iets spankelends. persoonlijk vind ik het erg leuk om er ook een aantal natuulijke structuren of materialen te gebruiken. Denk aan gebreide materialen voor bijvoorbeeld een aankleedkussen. Of bijvoorbeeld een aantal rieten mandjes. Maak de babykamer zeker niet te donker. Het is leuk om één muurtje schoolborden zwart te schilderen, maar maak het niet te gek en hou het lekker fris. Met leuke muurdecoratie kun je de babykamer helemaal afmaken. Kleefenzo heeft speciaal voor deze trend een zwart wit babykamer muursticker ontworpen van een...

Lees meer

Kinderlampen in vele thema's

  11-04-2016     Reacties (0)

Kinderlampen in vele thema's Bij veel van onze muurstickers hebben wij tegenwoordig een bijpassende kinderlamp. De hanglampen worden allemaal in eigen studio ontworpen en gemaakt. Er zijn al veel thema's verkrijgbaar, zoals: Sterren, auto's, dolfijnen, vliegtuigen en jungle dieren. Bepaalde items hebben zelfs een z.g.n. silhouette effect. Als de lamp dan aangaat zie je een silhouette door de kinderlamp heen schijnen. Er zit dan een sticker geplakt aan de binnenzijde die zorgt voor dit leuke en spannende effect. Laat je inspireren en maak de kinderkamer af met een leuke kinderlamp aan het plafond!  

Lees meer

Muurdecoratie babykamer in neutrale kleuren

  04-10-2015     Reacties (0)

Muurdecoratie babykamer in neutrale kleuren Je bent in verwachting, maar...je weet niet wat het gaat worden. Spannend! Maar hoe kun je dan de babykamer inrichten zonder dat het te jongens- of meisjesachtige sfeer krijgt? Er zijn echt vele mogelijkheden. Onze tip is: grijs, wit en mint. Met deze kleuren kun je ook leuke accessoires combineren en het geeft een bijzondere sfeer. Heb je een klein kamertje? Schilder dan bijvoorbeeld 1 muurtje in een mooie mint kleur en de rest in wit of licht grijs. Hou de meubels lekker fris in wit en plak bijvoorbeeld 1 mooi muurdecoratie op een muur. Kijk hier voor een leuke babykamer muursticker in de kleuren mint, grijs en wit .

Lees meer

Leuk idee voor een kinderkamer muur?

  Sander     03-07-2015     Reacties (2)

Leuk idee voor een kinderkamer muur? Die ene muur op de kinderkamer vraagt om iets leuks. Iets origineels, wat niet bij andere vriendjes te zien is... en makkelijk te verwijderen. Dan zijn muursticker panelen wat jij zoekt! Met deze grote stickers van 75 x 260 cm. maak je makkelijk een leuke muurdecoratie. In een paar minuten pimp je de muur op de kinderkamer helemaal op! Laat je inspireren door onze grote muursticker collectie met meer dan 50 unieke ontwerpen uit eigen studio. Bij veel van de ontwerpen kan een eigen naam worden worden meegedrukt. Hoe gaaf is dat? Weg met die saaie muur!

Lees meer

Kunnen muurstickers op structuurverf / spachtelputz?

  Sander     02-07-2015     Reacties (0)

Kunnen muurstickers op structuurverf / spachtelputz? Deze vraag wordt ons veel gesteld. Het antwoord is niet eenvoudig omdat er veel verschillende structuur en ruwe ondergronden zijn. Denk aan: Spac, spuitverf, spachtelputz, structuurverf, glasvezelbehang enz. Alle bovenstaande ondergronden hebben een verschillende structuur en de hechting van de muursticker zal dan ook verschillen. In principe komt er bij de meeste structuren teveel lucht onder de sticker en dat zorgt op den duur voor onthechting. De muursticker zal misschien nog een tijdje blijven zitten, maar laat dan ineens spontaan los. Bepaalde structuren met weinig diepte kunnen een uitzondering zijn. Mail ons voor een advies. Muursticker op MDF plakken Een oplossing bij ruwe muren is om de muursticker op een MDF plaat te plakken. Neem hiervoor bijvoorbeeld een dikte van 12 mm. Neem het paneel in...

Lees meer