Muurstickers-babykamer
De muurstickers babykamer van Kleefenzo.nl zijn uniek in zijn soort. Laat je inspireren door onze grote muursticker collectie met uilen, beren, strand, sterren...en nog veel meer. Stuk voor stuk unieke ontwerpen uit eigen studio, geprint op zelfklevend textiel. De muurstickers zijn ook allemaal weer makkelijk verwijderbaar. De leukste muurdecoratie en muurstickers babykamers vind je hier!


  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Inspiratie nodig?

Neem eens een kijkje in de babykamer van onze tevreden klanten...>>>

Inspiratie muurstickers babykamer
 

Heeft u onze bijpassende babykamer decoratie al gezien?

Kleefenzo heeft voor een aantal babykamer muurdecoratie onderwerpen unieke bijpassende kinderlampen en dekbedden.

Ga naar alle babykamer decoratie >>
 

Ruwe structuurverf muur of spachtelputz?

Muurstickers hechten niet goed op muren met te veel structuur, zoals bijvoorbeeld spachtelputz. Hiervoor heeft Kleefenzo de speciale posterpanelen ontwikkelt. Kijk hier voor meer informatie >>

 

De leukste muurstickers babykamer !

Wij zijn bijzonder trots op onze eigen collectie muurstickers en muurdecoratie voor de babykamer. We krijgen vaak leuke foto's van klanten die trots het nieuw ingerichte kamertje laten zien. Stuur jij ons binnenkort ook een foto? Dat vinden we echt leuk!

 

Handig! Bijpassende muurverf kleuren

Bij veel van onze muurstickers babykamer hebben we mooie bijpassende muurverf kleuren samengesteld. De verf is op waterbasis en van perfecte en kindvriendelijke kwaliteit. Tip: laat de muurverf wel altijd even 2 weken uitharden voor het plakken van de muurstickers.
Op dit moment is mintgroen de trendkleur.
 

Stickers of behang?

Stickers zijn makkelijk aan te brengen want er is geen lijm nodig. Ook zijn ze weer makkelijk te verwijderen. Bepaalde ontwerpen zijn ook verkrijgbaar op vliesbehang. Dit materiaal is een goedkoper alternatief. Bekijk hier behang voor de babykamer