Nieuwsitems

Zwart wit trend in de babykamer Het zal je denk ik niet zijn ontgaan. Zwart wit is momenteel trend in de babykamer.
Vooral strakke geometrische vormen zijn geliefd, zoals driehoeken, wolken en strepen.
De zwart wit trend is leuk te combineren met een zachte pasteltint zoals mint of geel. Dit geeft het direct iets spankelends.
persoonlijk vind ik het erg leuk om er ook een aantal natuulijke structuren of materialen te gebruiken. Denk aan gebreide materialen voor bijvoorbeeld een aankleedkussen. Of bijvoorbeeld een aantal rieten mandjes.

Maak de babykamer zeker niet te donker. Het is leuk om één muurtje schoolborden zwart te schilderen, maar maak het niet te gek en hou het lekker fris.
Met leuke muurdecoratie kun je de babykamer helemaal afmaken.
Kleefenzo heeft speciaal voor deze trend een zwart wit babykamer muursticker ontworpen van een zebra. Een leuk detail is dat er een eigen naam op gedrukt kan worden in de kleur mint. Zo wordt de decoratie ook nog eens uniek en persoonlijk!
 
  Sander     16-05-2016 14:10     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Sanne -  21-09-2016

Echt heel leuk. Wat kost zoon muursticker met naam? Ik ben zwanger van de 2de. Echt weer heerlijk om het babykamertje in te richten. De oudste is net verhuisd naar een ander kamertje. Die is helemaal cars fan. (vind mama iets minder) Maar hij heeft nu een Cars kinderbedje. Het is maar een fase denk ik dan. Ach ik kan me weer helemaal uitleven op de babykamer.